ماهان شبکه ایرانیان

نمک موجب کاهش استرس می شود

مطالعات اخیر محققان نشان می‌دهد که مصرف مقدار اندکی نمک در شرایط استرس‌زا، سبب افزایش هورمون اکسیتوسین می‌شود. این هورمون عامل احساس خوب، شادی و آسایش است.

مطالعات اخیر محققان نشان می‌دهد که مصرف مقدار اندکی نمک در شرایط استرس‌زا، سبب افزایش هورمون اکسیتوسین می‌شود. این هورمون عامل احساس خوب، شادی و آسایش است.

اکثر افراد هنگام قرار گرفتن در شرایط استرس‌زا، به میان وعده‌های شور گرایش دارند و کمتر دیده شده است که در این شرایط به سراغ تنقلات شیرین بروند. دلیل این اتفاق چیست؟ در ادامه با بنیتا همراه باشید.

این امر، کاملاً ناخودآگاه بوده و دلیل آن فیزیولوژیکی است. میان وعده‌های شور میزان هورمون‌های ترشح‌شده در حالت استرس را کاهش می‌دهند و به همین دلیل در چنین مواقعی افراد به غذاهای شور تمایل پیدا می‌کنند.

نمک

مطالعات محققان دانشگاه فلوریدا نشان می‌دهد که مصرف اندکی نمک برای کاهش استرس موثر است، زیرا این ماده میزان هورمون‌های استرس ازجمله کورتیسول را کاهش می‌دهد و به همین دلیل است که در چنین مواقعی بدن به نمک نیاز دارد.

این مطالعه نشان می‌دهد افزایش یک تا دو درصد سدیم بدن به سرکوب هورمون‌های استرس کمک می‌کند و نیازی به مقادیر بیشتر نیست.

در ادامه‌ی این تحقیقات آمده است که محققان استفاده از مقدار کمی نمک در بحران‌های روحی را توصیه می‌کنند؛ بااین‌حال آن‌ها در مورد میان وعده‌های چرب و پرکالری مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده و چیپس هشدار می‌دهند.

سیب زمینی سرخ کرده

میزان نمک مجاز در روز کمتر از 2300 میلی‌گرم است و به افرادی که از بیماری‌های قلبی و فشارخون رنج می‌برند، میزان نمک کمتر از 1500 میلی‌گرم توصیه می‌شود.

منبع: بنیتا


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان