ماهان شبکه ایرانیان

قائم مقام سازمان نظام پرستاری عنوان کرد:

تحمیل هزینه های طرح تحول سلامت به بیمه ها

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور با بیان این‌که تحمیل هزینه از ۳ بخش بر طرح تحول سلامت علت افزایش هزینه‌ها و کمبود نقدینگی بیمه‌‌هاست، گفت: طبق حکم یکسری پرداخت‌ها نظیر کارانه و اضافه‌کار در قالب طرح قاصدک(پرداخت مبتنی بر عملکرد) برعهده بیمه‌هاست

تحمیل هزینه های طرح تحول سلامت به بیمه ها

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور با بیان این‌که تحمیل هزینه از 3 بخش بر طرح تحول سلامت علت افزایش هزینه‌ها و کمبود نقدینگی بیمه‌‌هاست، گفت: طبق حکم یکسری پرداخت‌ها نظیر کارانه و اضافه‌کار در قالب طرح قاصدک(پرداخت مبتنی بر عملکرد) برعهده بیمه‌هاست.

به گزارش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، محمد شریفی‌مقدم با بیان این‌که منابع پرداخت کارانه‌ها بیمه‌ها هستند، در ادامه اظهار داشت: متأسفانه سازمان‌های بیمه‌گر به‌علت تحمیل هزینه‌ها با اجرای طرح تحول سلامت از سال 92 تاکنون که طرحی غیرکارشناسی شده بود به افزایش 300 درصدی هزینه‌ها منجر شد این در حالی است که 1700 تعرفه برای خدماتی که وجود نداشت هم تعریف شد در نتیجه خدمات القایی را هم به‌همراه داشت.

وی افزود: از این‌رو تحمیل هزینه از 3 طرف سبب شد هزینه‌های اجرای طرح تحول سلامت چندین برابر شود که غیر قابل تصور بود.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور با بیان این‌که این هزینه‌ها سبب شد تا ادامه اجرای این طرح نیازمند منابع جدیدی باشد، ادامه داد: در سال‌های نخستین اجرا منابع آن تأمین شد اما هم‌اکنون شرط استمرار این طرح تأمین منابع پایدار با حجم زیاد است.

شریفی‌مقدم با بیان این‌که در حال حاضر سازمان‌های بیمه‌گر را دولت تأمین می‌کند، در ادامه افزود: تعرفه‌ها هم شامل 3 جزء دارو، تجهیزات و جزء حرفه‌ای است و این در حالی است که معوقات پرستاری در کل کشور بیش از 11ماه تأخیر دارد.

وی با بیان این‌که اختصاص مبالغ فراوانی به یک گروه خاص کاهش نقدینگی برای سایر گروه‌ها را در پی داشته است، ادامه داد: از این‌رو و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان این شیوه از نظام پرداخت در کشور نمی‌تواند پاسخگو باشد.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور با بیان این‌که باید شیوه پرداخت تغییر کند، خاطرنشان کرد: کاهش تعرفه‌های بیهوشی پس از افزایش 300 درصدی بسیار دشوار بود در حالی که اختلاف پرداختی‌ها در ایران چند ده برابر است در همه کشورهای دنیا این اختلاف پرداختی‌ها حداکثر 2 تا 3 برابر است.

شریفی‌مقدم یادآور شد: پرداختی‌ها باید براساس کارکردها، تخصص، وقت و دیگر شاخص‌های مطرح در دنیا انجام شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان