ماهان شبکه ایرانیان

۶ نکته ساده برای پیدا کردن شغل دلخواه‌تان

توصیه‌ها و نکته‌های کاربردی درباره‌ی یافتن شغل دلخواه، متعدد و متنوع‌اند. کافی است آن را گوگل کنید تا در کمتر از ۴ ثانیه، با انبوهی از توصیه‌ها مواجه شوید

6 نکته ساده برای پیدا کردن شغل دلخواه‌تان

6 نکته ساده برای پیدا کردن شغل دلخواه‌تان

توصیه‌ها و نکته‌های کاربردی درباره‌ی یافتن شغل دلخواه، متعدد و متنوع‌اند. کافی است آن را گوگل کنید تا در کمتر از 4 ثانیه، با انبوهی از توصیه‌ها مواجه شوید. فزونی این نکات (که گاهی در تناقض با یکدیگر هستند) باعث سردرگمی می‌شود. در حالیکه هدف شما از کند و کاو در این باره، یافتن توصیه‌ها و رهنمودهای سودمند است.
بنابراین، به شما 6 نکته ساده برای پیدا کردن شغل دلخواه‌تان را خواهیم گفت. نکاتی که به شما در یافتن راهبرد مناسب کمک می‌کنند (یا دست‌کم از صرف بیهوده‌ی وقت و انرژی جلوگیری می‌کنند).

1. برجسته و توی چشم باشید

متمایز و برجسته
وقتی برای شغلی درخواستِ آنلاین می‌فرستید، طبق روند معمول، رزومه‌ی شما نخست توسط یک نرم‌افزار بررسیِ درخواست، ارزیابی می‌شود. سپس (با فرض گذر از این مرحله) نوبت به ارزیابی نیروی انسانی می‌رسد. نخستین کسی که رزومه‌ی شما را بررسی می‌کند، اغلب در سطوح پایین سازمان قرار دارد. ممکن است چنین فردی جزئیات شغلی را که شما متقاضی آن هستید به خوبی درک نکند.
بنابراین ضروری است که بررسی درخواست شما هم برای انسان و هم برای ماشین ساده و آسان باشد. به عبارتی، کلید «این چیزی است که من به شما ارائه می‌کنم»، به سرعت چراغ «این همان کسی است که ما می‌خواهیم» را روشن کند.

پیشنهاد

شرح وظایف شغل مورد نظر و همه‌ی اطلاعات موجود درباره‌ی آن موقعیت شغلی را مطالعه کنید. و ببینید که آیا در رزومه‌تان از واژگان مشابه با شرح وظایف استفاده کرده‌اید؟ آیا قابلیت‌هایتان را به عنوان مزیتی با اهمیت برای شغل مورد نظر ارائه کرده‌اید؟ اگر نه حتما پشت سر هم درج‌شان کنید.

2. به ارسال درخواستِ آنلاین اکتفا نکنید

اگر نمی‌خواهید جست‌وجو برای کار به درازا بکشد، تنها به ارسال درخواست آنلاین اکتفا نکنید، پس از ارسال درخواست، شرکت مورد نظر را یافته و با افرادی که آنجا کار می‌کنند ارتباط برقرار و نظر آنها را جلب کنید. با همکاران احتمالی خود صحبت و اطلاعات کسب کنید. به مدیر منابع انسانی نزدیک بشوید و سؤالات خود را بپرسید. خود را در تیررس کسانی قرار دهید که در تصمیم‌گیری درباره‌ی تعیین مصاحبه‌شوندگان نقش دارند.

پیشنهاد

شما با نزدیک شدن به کارکنان شرکتی که مایلید در آن کار کنید، خود را از دیگر متقاضیان متمایز می‌کنید. تصمیم‌گیرندگان، اغلب افرادی را که توسط آشنایان توصیه شده‌اند، حتی پیش از بررسی رزومه‌ی آنها، در اولویت مصاحبه قرار می‌دهند.

3. رزومه‌ (و پروفایلِ لینکدین) خود را مرتب به‌روز کنید

قطعا رزومه‌ی شما زیبا و پروفایل لینکدین‌تان فوق‌العاده است. اما اگر به روشنی نشان‌ ندهند که شما برای شغل مورد نظر مناسب هستید، نباید در اصلاح واژه‌ها، تغییر عبارات کلیدی و نشانگرها تردید کنید. رزومه‌ی شما یک خالکوبی غیرقابل تغییر نیست، همینطور پروفایل لینکدین شما. این دو را موجود زنده‌ تلقی کنید و در طی دوره‌ی جست‌وجو (و نیز در طی دوران کاری) پیوسته بهبود دهید.

پیشنهاد

اگر به طور مخفیانه به دنبال شغل جدید هستید، و رئیس فعلی و همکاران‌تان در لینکدین شما هستند پیش از اعمال تغییرات، امکان اعلان فعالیت‌ها را در پروفایلتان (از طریق تنظیمات محرمانگی) خاموش کنید. ممکن است این تغییراتِ پی در پی پروفایلتان، آن‌ها را به شک بیندازد.

4. لزومی ندارد خشک و کسل‌کننده باشید

کسل‌کننده نباشیدبرداشت اشتباه نکنید. بی‌شک، شما باید آراسته و حرفه‌ای به نظر آمده و روان سخن بگویید. اما بسیاری این را به معنی پیروی از استانداردهای رایج می‌دانند؛ و این تکراری و کسل‌کننده است. افراد کمی به خاطر رزومه‌ی زیبا، لحاظ کردن پاسخِ پرسش‌های مربوط به مصاحبه و استفاده از عبارات معمول و رسمی در رزومه‌شان استخدام می‌شوند. همه‌ی اینها باعث می‌شوند غیرواقعی و متظاهر به نظر برسید. بهتر است هم آراسته باشید و هم دوست‌داشتنی! متقاضیان دوست‌داشتنی‌ای که از یاد نمی‌روند، همان کسانی هستند که به مرحله‌ی بعد می‌رسند.


حتما بخوانید: یک رزومه جذاب چه ویژگی‌هایی دارد؟

5. لینکدین را فراموش نکنید

امروزه در بیشتر نقاط دنیا، بیش از 90 درصد استخدام‌کنندگان از لینکدین به عنوان نخستین منبع جست‌وجوی نیروی کار استفاده می‌کنند. به عنوان یک حرفه‌ای، بهتر است در لینکدین حساب کاربری داشته باشید و به بهترین نحو از آن استفاده کنید. فرض کنید مسئول استخدام شرکتی، وارد لینکدین بشود و در محدوده‌ی جغرافیایی شما به دنبال فردی با مهارت‌های شما باشد، و شما در لینکدین نباشید؛ فردی که استخدام می‌شود، قطعا شما نیستید.

پیشنهاد

بر خلاف دیگر رسانه‌های اجتماعی، لینکدین ابزار قدرتمندی در شغل‌یابی است. امروزه در بیشتر نقاط دنیا، لینکدین بهترین منبع مرتبط با جست‌وجوی مشاغل و تجربیات کاری است. به کمک لینکدین می‌توانید افرادی را که در یک شرکت خاص کار می‌کنند، پیدا کنید، و خودتان را به گونه‌ای مطرح کنید که توسط استخدام‌کنندگان دیده شوید.
حتی اگر لینکدین در محدوده جغرافیایی و اجتماعی زندگی شما فراگیر نیست، با در نظر گرفتن توجه روزافزون صاحبان کسب‌وکارها به این ابزار نو، بهتر است از داشتن حساب کاربری لینکدین غفلت نکنید.


حتما بخوانید: چطور در لینکد‌‌ین یک پروفایل حرفه‌ای داشته باشیم؟

6. تشکر را فراموش نکنید

من داوطلبی را برای یک شغل مهندسی در یک شرکت تولیدکننده‌ی تجهیزات بسته‌بندی توصیه کردم. فرد دیگری برای گرفتن این شغل، پا به پای او رقابت می‌کرد و به همان اندازه مشتاق بود. داوطلب پیشنهادی من در فاصله‌ی 2 ساعت پس از مصاحبه، برای تمام کسانی که با او مصاحبه کرده بودند، یک پیام تشکر غیررسمی و تأثیرگذار فرستاد. کاری که داوطلب دیگر نکرد. پیام تشکر، کار خودش را کرد. شرکت با او قرارداد بست.

پیشنهاد

پس از پایان مصاحبه و به محض دسترسی به رایانه، به تهیه‌ی یک پیام تشکر صادقانه و بااصالت برای افرادی که با آنها مصاحبه داشتید، فکر کنید. سرعت ارسال و کیفیت پیام بسیار مؤثر است. فراموش نکنید که مصاحبه‌گر بیش از آنکه به خواسته‌های شما بیندیشد، به آنچه شما می‌توانید برای آنها انجام دهید، اهمیت می‌دهد. بی‌شک پس از اثبات ارزش‌تان به آنها، به مرور به خواسته‌های شما اهمیت خواهند داد. اما در طول مصاحبه، تنها باید آنها را قانع کنید و توضیح دهید چرا استخدام شما، کاری منطقی است.

همین! اکنون می‌توانید قدرت و توانایی خود را در دنیای شغل‌یابی به رخ بکشید.

 

برگرفته از: themuse.com

نکاتی که کارمندان معمولی از آن بی‌خبرند

28000تومان 16000تومان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان