ماهان شبکه ایرانیان

۵ روش علمی برای بهبود حساسیت به انسولین

شما می توانید از طریق ورزش، استراحت یا مدیتیشن سطوح استرس بدن خود را کاهش دهید که می تواند به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

انسولین نقش مهمی در تعیین این دارد که سطوح قند خون فرد در منطقه سالم باقی می ماند یا از کنترل خارج شده و به دیابت منجر می شود. همچنین، میزان حساسیت سلول های بدن به انسولین است که می تواند خطر ابتلا به این بیماری را مشخص کند.

5 روش علمی برای بهبود حساسیت به انسولین

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ایزی هلث اپشنز"، برخی روش های ساده که از پشتیبانی علمی برخوردار هستند، وجود دارند که می توانند حساسیت به انسولین را افزایش دهند، مقاومت به انسولین را کاهش داده و کنترل بهتر بر قند خون را امکانپذیر کنند. در ادامه با برخی از آنها بیشتر آشنا می شویم.

ورزش

یک متاآنالیز در سال 2018 به مرور 11 مطالعه جداگانه درباره ارتباط حساسیت به انسولین و ورزش پرداخت و نتایج روشن و مشخص بودند ...

اگر قصد دارید حساسیت سلول های بدن خود به هورمون انسولین را بهینه سازی کنید، باید ورزش کنید یا حداقل از نظر بدنی فعال باشید.

همچنین، یک بررسی در سال 2013 نشان داد که افراد می توانند بیشترین فواید را از ترکیب تمرینات ایروبیک با تمرینات قدرتی دریافت کنند، حتی اگر به دیابت مبتلا باشند.

خواب کافی

خواب نیز نقش مهمی در مدیریت واکنش بدن به انسولین دارد.

در حقیقت، مطالعه ای در سال 2015 نشان داد شرکت کنندگانی که با کمبود خواب مواجه بودند و زمان استراحت خود را تنها به میزان یک ساعت در روز افزایش داده و شش هفته این روند را ادامه دادند، به میزان قابل توجهی بهبود در حساسیت به انسولین را تجربه کردند.

در مطالعه ای دیگر شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شده و یک گروه چهار ساعت در شب و گروه دیگر هشت ساعت می خوابیدند. تنها پس از گذشت یک شب نیز مشخص شد گروهی که چهار ساعت می خوابیدند نسبت به گروه دیگر از حساسیت به انسولین بسیار کمتری برخوردار شده اند.

کاهش استرس

مطالعات به طور مداوم نشان داده اند که سطوح بالای هورمون های استرس دست در دست حساسیت پایین به انسولین دارند.

و زمانی که استرس برای مدت زمانی طولانی ادامه دارد، فرد می تواند خود را در مسیر ابتلا به مقاومت به انسولین قرار دهد.

شما می توانید از طریق ورزش، استراحت یا مدیتیشن سطوح استرس بدن خود را کاهش دهید که می تواند به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

مصرف مکمل ها

برخی مکمل های غذایی با کاهش مقاومت به انسولین پیوند خورده اند.

اسیدهای چرب امگا-3 و پروبیوتیک ها از نمونه هایی هستند که به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته و می توانید آنها را به روتین روزانه خود اضافه کنید.

اسیدهای چرب امگا-3 از روغن ماهی و پروبیوتیک ها هر دو در یک آزمایش بالینی در سال 2014 توانایی خود در بهبود حساسیت به انسولین را زمانی که به صورت جداگانه مصرف شدند، نشان دادند. مصرف این مواد مغذی در ترکیب با یکدیگر نیز نتایج بهتری را نشان داده بود.

یک مکمل دیگر که مصرف آن برای بهبود حساسیت به انسولین توصیه شده است رزوراترول است که انگورهای قرمز منبع خوبی برای این ماده مغذی هستند. طی مرور 11 مطالعه، مشخص شد این مکمل حساسیت به انسولین و کنترل گلوکز در افراد مبتلا به دیابت را بهبود بخشیده است.

تغییر رژیم غذایی

شما می توانید تنها با ایجاد تغییرات کوچک در رژیم غذایی روزانه خود نیز بهبودهای چشمگیری در حساسیت به انسولین ایجاد کنید.

ابتدا، افزودن فیبرهای محلول به رژیم غذایی خود را مد نظر قرار دهید. این نوع فیبر در مواد غذایی مانند جو دوسر، تخم کتان، حبوبات و جوانه های بروکسل وجود دارد و با بهبود حساسیت به انسولین پیوند خورده است.

این می تواند به واسطه این حقیقت باشد که فیبر محلول باکتری های خوب در روده را تغذیه می کند که به افزایش حساسیت به انسولین در فرد کمک می کند.

همچنین، شما باید افزودن میوه ها و سبزیجات رنگارنگ به رژیم غذایی خود را مد نظر قرار دهید زیرا ترکیبات گیاهی توانایی خود در بهبود حساسیت به انسولین را نشان داده اند.

به خاطر داشته باشید که حتی تغییرات کوچک در رژیم غذایی می تواند فواید قابل توجهی برای سلامت شما به همراه داشته باشد. با استفاده از نکته های بالا برای بهبود حساسیت به انسولین به روشی طبیعی، شما می توانید از ابتلا به دیابت پرهیز کرده یا حتی سطوح قند خون خود را به منطقه امن باز گردانید.

---------------------------------------

بیشتر بخوانید: 

*از قند خون و پایین و بالای آن بیشتر بدانید!

*درباره ارتباط منگنز و مشکلات قند خون!

*عاداتی که می توانند به دیابت منجر شوند

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان