به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسن رسولی نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران و در بررسی گزارش تفریغ بودجه سال 1397 شهرداری تهران، گفت: غرض از ارائه گزارش تفریغ بودجه، آگاهی اعضای شورا و مردم تهران از بازخورد نحوه اجرای تبصرههای بودجه مصوب است.
وی ادامه داد: دو نتیجه از این گزارش قابل برداشت و در واقع هدف است، نخست اینکه اگر گزارش حسابرس معتمد و مورد انتخاب اعضای شورا حاوی بندهای منعکس کننده تخلفات موثر در انضباط مالی شهرداری بود، قطعا در کمیسیون برنامه و بودجه، مانند سال 1393 تکلیف میکردیم که این تخلف برای رسیدگی به مرجع قضایی ارجاع داده شود، اما چنین بندی دیده نشده است.
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران ادامه داد: دوم اینکه اعضای شورا از گزارش حسابرس منتخب و مورد اعتماد خود، استفاده کرده و فرآیند تدوین بودجه را در شهرداری و شورا به طور مستمر بهسازی و آسیب شناسی کنیم که تعداد این بندها کاهش پیدا کند.
رسولی افزود: این دو هدف به نظرم مهم است؛ همان گونه که در گزارش ملاحضه میکنید، 19 بند مدیریتی متوجه شهرداری است. کمیسیون برنامه و بودجه موظف است از تک تک این بندها گزارش تهیه کند و به اطلاع شورا برساند.
وی ادامه داد: کمیسیون برنامه و بودجه شورا حسابرسان مختلفی بر اساس ضوابط بودجه و با توجه به حجم بالای کار در شهرداری انتخاب کرده است. گزارش امروز مربوط به مسئول حسابرسی ستاد شهرداری است و این در حالی است که 70 درصد عملکرد شهرداری در سازمانها و شرکتها است. آنچه اعضای شورای شهر از گزارش ارائه شده انتظار دارند، در گزارش تلفیق حاصل میشود.
در پایان رسولی پیشنهاد کرد: از آنجایی که تخلف آشکاری در نحوه اجرای تبصرهها و ردیف بودجه سال 1397 وجود ندارد، اعضا به گزارش تفریغ سال 97 رأی مثبت دهند. در این گزارش یک بند تکلیف مدیریتی برای اعضای شورا و 19 بند آن متوجه شهرداری است.
در نهایت 11 نفر از 14 نفر عضو حاضر در جلسه امروز شورای شهر تهران به گزارش تفریغ بودجه رأی موافق دادند.
بیشتر بخوانید