این غذا معمولاً به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی در وعدههای ناهار یا شام سرو میشود و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به دنبال طرز تهیه تست قارچ و مرغ هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
آموزش طرز تهیه تست قارچ و مرغ با طعم عالی
این غذا جزو غذاهای محبوب و پرطرفدار است که به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید. در ادامه مطلب دستور تهیه آن را با یک روش ساده به شما عزیزان آموزش داده ایم تا بتوانید این غذای خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم
- آرد : سه قاشق غذاخوری
- کره : دو قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ : یک عدد
- شیر : دو و نیم لیوان
- قارچ : نیم کیلو گرم
- سینه مرغ : نیم کیلو گرم
- فلفل سیاه و نمک : به میزان لازم
- فلفل دلمه ای رنگی : نصف یک عدد
- نان تست : به مقدار لازم
- پنیر پیتزا : دویست گرم
دستور تهیه
ابتدا به منظور تهیه این غذای خوشمزه سس بشامل را تهیه نمایید بنابراین، یک قابلمه کوچک برداشته و کره را داخل آن بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کره ذوب شود.
حالا به آن آرد را بیفزایید و تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد شیر را بیفزایید و روی حرارت هم زده تا غلیظ شود و مشابه فرنی شود سپس حرارت را خاموش کنید.
در مرحله بعدی پیاز را شسته و پوست گرفته و به شکل نگینی خرد کرده سپس، داخل تابه مناسبی با کمی روغن روی حرارت تفت داده تا طلایی رنگ و سبک شوند.
حالا سینه مرغ خرد شده را به آن بیفزایید و تفت دهید تا مرغ سرخ شود و بعد قارچ ورقه ای شده را بیفزایید و تفت داده تا آب آن خشک شود و بعد فلفل دلمه ای بیفزایید و تفت دهید.
حالا به آن کمی نمک و فلفل سیاه افزوده و تفت داده سپس، به آن سس بشامل را بیفرایید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و بعد نان های تست را داخل سینی فر بچینید.
به مدت ده دقیقه داخل فر گذاشته و یا می توانید در تستر بگذارید تا تست شوند سپس، کف ظرف مناسبی یک لایه نان تست گذاشته و مواد را روی نان پخش کنید.
در مرحله پایانی روی همه پنیر پیتزا رنده شده ریخته و اجازه دهید با دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر بماند تا طلایی شود و بعد هر نان را داخل ظرف سرو گذاشته و با برگ جعفری تزیین نمایید و نوش جان.

شما دوستان با کلیک بر روی طرز تهیه
پیتزا چیلی و
پیتزا ماهی می توانید با نحوه تهیه آن ها آشنا شوید و آن را تهیه و نوش جان کنید.