به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، رئیس بانک مرکزی آمریکا با تاکید بر آمادگی این بانک در استفاده از ابزارهای لازم برای حفظ ثبات در بازارهای مالی گفت که اوضاع را به دقت زیر نظر گرفتهایم. پاول زیرساخت های اقتصاد آمریکا را قوی ارزیابی کرد اما نسبت به ریسک های ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا در سطح جهان ابراز نگرانی کرد.
به دنبال افزایش شیوع ویروس کرونا درسطح جهان طی روزهای اخیر بازارهای مالی از جمله بورس وال استریت آمریکا دچار ریزش شدیدی شده اند که در طول 10 سال اخیر بی سابقه بوده است. انتظار می رود که روند ریزش شاخص ها کماکان ادامه داشته باشد.
پاول که از زمان جنگ تجاری با چین در فوریه 2018 مشغول ثباتبخشی به اقتصاد آمریکا در عرصه کلان بوده است اکنون با توجه به کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اخلال در تجارت با چین به عنوان بزرگ ترین شریک تجاری این کشور، تصمیم دشواری برای کاهش دادن یا حفظ نرخ بهره در سطح فعلی پیش روی خود دارد. انتظار می رود که فدرال رزرو برای تقویت رشد اقتصادی آمریکا تن به کاهش بیشتر نرخ بهره دهد.
دست کم در 52 کشور جهان گزارشهایی از مشاهده بیماران مبتلا به کرونا مخابره شده است اما کانون اصلی بیماری در شهر ووهان در استان هوبی است. این استان یکی از اصلیترین قطب های تولید فولاد و خودرو در چین محسوب میشود.
کوین وارش، از مدیران ارشد سابق فدرال رزرو گفت: شاید مدیران بانک مرکزی سردرگم باشند اما توصیه من به آن ها این است که زودتر وارد عمل شوند چرا که به نظر می رسد ریسک های ناشی از کرونا بسیاری از فعالان مالی را ترسانده است.
تاکنون بیش از 50 نفر در آمریکا به کرونا مبتلا شده اند که منشا ابتلای دو نفر از آن ها نامشخص است. ایالت کالیفرنیا در حال حاضر بیشترین شمار مبتلایان را در آمریکا دارد.