کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

فصل پاییز و زمستون جون میده برای یه برش کیک و یه فنجون چای گرم کنار کسایی که دوسشون داریم حالا چی از این بهتر که طعم و بوی سیب و دارچینم بپیچه تو خونه ... این کیک هم یکی از اون کیکای خوش عطرو بو و مناسب فصله که علاوه بر طعم محشرش خیلی آسونو راحته و اصلا نیازی به همزن هم نداره امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.

برترین‌ها: فصل پاییز و زمستون جون میده برای یه برش کیک و یه فنجون چای گرم کنار کسایی که دوسشون داریم حالا چی از این بهتر که طعم و بوی سیب و دارچینم بپیچه تو خونه ... این کیک هم یکی از اون کیکای خوش عطرو بو و مناسب فصله که علاوه بر طعم محشرش خیلی آسونو راحته و اصلا نیازی به همزن هم نداره امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

مواد لازم

  • آرد سفید: 1 و 1/2 پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • شکر: 3/4 پیمانه شکر
  • سیب قرمز خرد شده: 1 پیمانه
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: 1/2 پیمانه
  • ماست: 1/2 پیمانه

مواد لازم برای کرم دارچین:

  • پودر قند: 1/4 پیمانه
  • دارچین: 1 قاشق چای‌خوری
  • کره آب شده: 1 قاشق غذاخوری

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

طرز تهیه:

1. برای تهیه این کیک باید ابتدا آرد، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین، شکر و سیب خرد شده رو داخل یه کاسه بریزیم.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

2. حالا مواد رو با یه قاشق فقط در حد مخلوط شدن هم بزنین.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

3. بعد تخم‌مرغ، ماست، روغن و وانیل رو داخل یه کاسه دیگه بریزین.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

4. باز فقط در حد یکنواخت شدن با یه قاشق یا همزن دستی مواد رو مخلوط کنین.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

5. حالا مخلوط تخم‌مرغ رو به مخلوط مواد خشک و سیب اضافه کرده و باز با یه قاشق در حد مخلوط شدن هم بزنین.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

6. کف و دیواره‌ی یه قالب 20 سانتی رو چرب کنین و بعد مایه کیک رو داخلش بریزین.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

7. حالا باید کرم دارچین رو درست کنیم. پس کره، دارچین و پودر قند رو داخل یه کاسه میریزیم.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

8. حالا خوب با یه قاشق مخلوطشون کنین.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

9. بعد کرم دارچین رو روی سطح کیک پخش کنین.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

10. حالا کیک رو برای مدت نیم ساعت الی 40 دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای 180 درجه گرم شده بذارین تا بپزه.

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

11. این کیک طعم و بافت خیلی عالی‌ای داره... نوش جان

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر