کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه‌ای یک عصرانه دلچسب

کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب‌ها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آب‌سیب را نیز اضافه کنید. آن‌ها را تا زمانی تفت دهید که سیب‌ها نرم و آب آن نصف شود. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آن‌ها را پوره کنید.

سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این کیک سیب خوشمزه مملو از گردو و کشمش است و خامه روی آن، پنیر خامه‌ای است که بسیار خوش‌طعم‌تر از خامه چرب و معمولی است.

 

کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه‌ای 

 

تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 35 دقیقه
زمان استراحت: 35 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه


مواد لازم

نصف یک قالب کره
3 عدد سیب پوست کنده و رنده شده
نصف یک عدد لیموترش
یک پیمانه آب سیب
1، 3/4 پیمانه آرد کامل
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری جوش‌شیرین
نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
3/4 پیمانه شکر قهوه‌ای
3/4 پیمانه شکر
یک عدد تخم‌مرغ
کمی نمک
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
نصف پیمانه کشمش طلایی
آیسینگ پنیر خامه‌ای


طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب‌ها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آب‌سیب را نیز اضافه کنید. آن‌ها را تا زمانی تفت دهید که سیب‌ها نرم و آب آن نصف شود. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آن‌ها را پوره کنید.

3- در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوش‌شیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخم‌مرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید.

4- کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را 40 تا 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامه‌ای تزئین و سرو کنید.

5- برای تهیه آیسینگ پنیر خامه‌ای به 225 گرم پنیر خامه‌ای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش نیاز دارید. همه آن‌ها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامه‌ای شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر