تشکیل ۳۵۵ پرونده برای نانوایی‌های متخلف طی سه ماهه نخست امسال در کرمانشاه

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: طی سه ماهه نخست امسال ۳۵۵ پرونده برای نانوایی‌های متخلف در استان تشکیل شده است.

تشکیل 355 پرونده برای نانوایی‌های متخلف طی سه ماهه نخست امسال در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، قهرمان شاهی پیش از ظهر امروز چهارشنبه (ششم تیرماه) در نشست خبری با خبرنگاران، ضمن تبریک عید غدیر و هفته قوه قضاییه اظهار کرد: سازمان تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه مرجع رسیدگی‌کننده قضایی و شبه‌ قضایی در پرونده‌های قاچاق کالا و ارز محسوب می‌شود و برابر قانون اختیارات قضات را دارد.

وی افزود: در پرونده‌های غیر قاچاق کالا و ارز مانند پرونده واحدهای صنفی و تخلفات بهداشتی، درمانی، دارویی، پزشکی، بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها، به عنوان واحد شبه قضایی جایگاه قضایی رسیدگی می‌کند و جایگاه قاضی نشسته را دارد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تصریح کرد: 19 سازمان برای تعزیرات حکومتی پرونده می‌فرستند و سازمان تعزیرات حکومتی به عنوان سازمان رسیدگی‌کننده و قضایی فعالیت دارد.

شاهی اضافه کرد: در خصوص تخلفات مشاوران املاک، 163 پرونده در سال 1402، 14 پرونده در سال 1403، و به 603 پرونده در خصوص نانوانی‌ها رسیدگی شده، در سه ماهه نخست امسال 355 پرونده برای نانوایی‌ها تشکیل شده، در خصوص اجرای احکام پرونده‌ها سه هزار و 296 پرونده در اجرای احکام، اجرا شده که وصولی پرونده‌ها 250 میلیارد ریال جریمه در سه ماهه نخست امسال بوده است.

شاهی ادامه داد: همچنین سه هزار و 380 پرونده‌ در سه ماهه نخست امسال در شعب رسیدگی شده است، که هزار و 466 پرونده مربوط به قاچاق کالا و 290 پرونده در حوزه بهداشتی است که بحث بهداشت محیط، داروخانه‌ها و زیرمیزی پزشکان است.

وی بیان کرد: در سال گذشته در خصوص گشت سیار هفت‌ هزار و 357 مورد با مراجع رسیدگی‌کننده گشت مشترک داشتیم، یک هزار و 190 مورد هم در سه ماهه نخست امسال بازرسی مشترک با اتاق اصناف و سازمان صنعت، دامپزشکی و سازمان‌های دیگر داشتیم که از این تعداد هزار و 190 مورد بازرسی، 545 مورد احراز تخلف داشتند که پرونده تشکیل شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه ادامه داد: در مورد قانون سازماندهی بازار، زمین، مسکن و اجاره‌بها، که در واقع با راه و شهرسازی و مراجع گزارش‌دهنده است، سه ماده این قانون مرتبط با تعزیرات حکومتی است، بند سه ماده پنج، بند چهار ماده پنج، که در صورت انعقاد قرارداد توسط مشاوران املاک با اداره تعزیرات حکومتی، با مشاوران املاک طرف هستیم نه با موجر.

وی تشریح کرد: در صورت انعقاد قرارداد توسط مشاوران املاک، عدم ثبت قرارداد یا ثبت اطلاعات خلاف واقع در سامانه، عرضه خارج از شبکه محسوب می‌شود و براساس قانون با متخلفان برخورد می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر مشاور املاک مرتکب این تخلفات شود در مرحله اول 2 برابر میزان تخلف جریمه می‌شود و در مرحله دوم مجوز مشاور املاک باطل می‌شود.

شاهی افزود: ماده دیگر مرتبط با تعزیرات حکومتی در خصوص مشاوران املاک، درج آگهی خلاف واقع توسط سکوهای مجازی است که اگر آگهی بنگاه‌های مشاور املاک خلاف واقع باشد مجازات 10 سال محرومیت از فعالیت و باطل شدن مجوز را در پی دارد.

وی همچنین اضافه کرد: امسال یک هزار و 466 پرونده قاچاق کالا و مبلغ محکومیت 855 میلیارد ریال بوده است که 20 درصد پرونده‌های قاچاق و 107 درصد پرونده‌های بهداشتی افزایش داشتند، و پرونده‌های کالا، خدمات و بازار 12 درصد کاهش داشتند.

شاهی بیان کرد: یکی از پرونده‌های مهم امسال بحث تخلفات پتروشیمی است، که افراد سوداگر محصولات پتروشیمی را به نام کامپاند صادر می‌کنند، در حالی که فقط کارخانجات پتروشیمی می‌توانند محصولات پتروشیمی را صادر کنند.

وی در پایان افزود: پارکینگ‌ها موظف هستند نرخ‌نامه‌ اتحادیه را به صورت بنر و نرخ‌نامه مصوب ورودی 150 هزار ریال را نیز نصب کنند و دریافت بیشتر از این مبلغ، تخلف محسوب می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان