یکی از انواع سالاد های آلمانی و یا هلندی سالاد اسلاو می باشد که با استفاده از کلم و دیگر مواد اولیه تهیه می شود. تهیه این سالاد متفاوت بسیار راحت بوده و در مدت زمان کمی به عنوان پیش غذا و یا میان وعده می توانید این سالاد خوش طعم و متفاوت را تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه سالاد کول اسلاو را برای استفاده شما قرار داده ایم.
سالاد برنج، سالاد کالباس و سالاد میوه تابستانی از جمله انواع سالاد هایی که می باشند که هم به عنوان میان وعده و هم به عنوان پیش غذا تهیه می شوند. تهیه این سالاد ها زمان بر نیست و گاهی سالاد برنج و کالباس به عنوان غذای اصلی و شام سرو می شوند. از سالاد کول اسلاو آلمانی بهتر است به عنوان پیش غذا استفاده کنید زیرا جایگزین غذای اصلی نمی شود.
![سالاد کول اسلاو آلمانی](/Upload/Public/Content/Images/1403/05/10/2246120807d.jpeg)
مواد لازم
- هویج 1 عدد
- کلم بنفش 1 عدد
- کلم سفید 1 عدد
- ذرت 1/4 پیمانه
- شوید تازه 1/3 پیمانه
- کشکش پلویی 1/4 پیمانه
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
![سالاد کول اسلاو خوشمزه](/Upload/Public/Content/Images/1403/05/10/2246120823z.jpeg)
طرز تهیه سالاد کول اسلاو آلمانی
ابتدا برای تهیه لایه های اول کلم سفید و بنفش را که تمیز به نطر نمیرسند را جدا کنید. سپس کلم را به 4 قسمت تبدیل نمایید و در کاسه پر آب قرار دهید. پس از گذشت 5 الی 6 دقیقه کلم را در آبکش بریزید و به خوبی بشویید که تمیز شوند و کثیفی باقی نماند.
کلم را روی تخته بگذارید و به اندازه های دلخواه کوچک برش دهید و در کاسه ای گود و مناسب بریزید. پوست هویج را بگیرید و با رنده درشت رنده کند و در کاسه کلم بریزید. شوید را تمیز بشویید و بر روی تخته به صورت ساطوری خرد کرده و به کاسه ای دیگر بی افزایید.
در کاسه شوید باید سس ها را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و ادویه های سالاد دلخواه و روغن زیتون را به کاسه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا به خوبی مخلوط و یک دست شوند. حالا باید سس مخصوص آماده شده را به مخلوط کلم ها و هویج بریزید و هم بزنید.
![طرز تهیه سالاد کول اسلاو هلندی](/Upload/Public/Content/Images/1403/05/10/2246120839j.jpeg)
برای ریختن ذرت باید از کنسرو و یا ذرت از قبل پخته شده استفاده کنید. ذرت را هم به کاسه اضافه نمایید و هم بزنید. بهتر است برای بهتر طعم دار شدن سالاد به مدت 40 الی 1 ساعت در یخچال قرار دهید اما اگر فرصت نداشتید می توانید پس از تهیه سرو نمایید. نوش جان.