طرز تهیه سالاد کول اسلاو متفاوت با طعم معرکه

انواع سالاد یکی از پرطرفدار ترین نوع پیش غذاها می باشند و سالاد ها می توانند با استفاده از سبزیجات و یا حتی مواد گوشتی مانند مرغ و کالباس تهیه شوند. سالاد کول اسلاو یکی از سالاد های هلندی می باشد که با استفاده از کلم تهیه می شود.

طرز تهیه سالاد کول اسلاو متفاوت با طعم معرکه

یکی از انواع سالاد های آلمانی و یا هلندی سالاد اسلاو می باشد که با استفاده از کلم و دیگر مواد اولیه تهیه می شود. تهیه این سالاد متفاوت بسیار راحت بوده و در مدت زمان کمی به عنوان پیش غذا و یا میان وعده می توانید این سالاد خوش طعم و متفاوت را تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه سالاد کول اسلاو را برای استفاده شما قرار داده ایم.

سالاد برنج، سالاد کالباس و سالاد میوه تابستانی از جمله انواع سالاد هایی که می باشند که هم به عنوان میان وعده و هم به عنوان پیش غذا تهیه می شوند. تهیه این سالاد ها زمان بر نیست و گاهی سالاد برنج و کالباس به عنوان غذای اصلی و شام سرو می شوند. از سالاد کول اسلاو آلمانی بهتر است به عنوان پیش غذا استفاده کنید زیرا جایگزین غذای اصلی نمی شود.

سالاد کول اسلاو آلمانی

مواد لازم

  • هویج 1 عدد
  • کلم بنفش 1 عدد
  • کلم سفید 1 عدد
  • ذرت 1/4 پیمانه
  • شوید تازه 1/3 پیمانه
  • کشکش پلویی 1/4 پیمانه
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سالاد کول اسلاو خوشمزه

طرز تهیه سالاد کول اسلاو آلمانی

ابتدا برای تهیه لایه های اول کلم سفید و بنفش را که تمیز به نطر نمیرسند را جدا کنید. سپس کلم را به 4 قسمت تبدیل نمایید و در کاسه پر آب قرار دهید. پس از گذشت 5 الی 6 دقیقه کلم را در آبکش بریزید و به خوبی بشویید که تمیز شوند و کثیفی باقی نماند.

کلم را روی تخته بگذارید و به اندازه های دلخواه کوچک برش دهید و در کاسه ای گود و مناسب بریزید. پوست هویج را بگیرید و با رنده درشت رنده کند و در کاسه کلم بریزید. شوید را تمیز بشویید و بر روی تخته به صورت ساطوری خرد کرده و به کاسه ای دیگر بی افزایید.

در کاسه شوید باید سس ها را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و ادویه های سالاد دلخواه و روغن زیتون را به کاسه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا به خوبی مخلوط و یک دست شوند. حالا باید سس مخصوص آماده شده را به مخلوط کلم ها و هویج بریزید و هم بزنید.

طرز تهیه سالاد کول اسلاو هلندی

برای ریختن ذرت باید از کنسرو و یا ذرت از قبل پخته شده استفاده کنید. ذرت را هم به کاسه اضافه نمایید و هم بزنید. بهتر است برای بهتر طعم دار شدن سالاد به مدت 40 الی 1 ساعت در یخچال قرار دهید اما اگر فرصت نداشتید می توانید پس از تهیه سرو نمایید. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر