به گزارش خبرآنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، سماق حاوی 71 درصد کربوهیدرات، 14 درصد فیبر، 19 درصد چربی و 5 درصد پروتئین است. همچنین ویتامین C، ویتامینهای B1، B2 و B6، آنتی اکسیدانهای تانین ها، آنتوسیانینها و فلاونوئیدها در سماق وجود دارد.
سماق باعث بهبود قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2، کنترل دیابت نوع دو، افزایش حساسیت به انسولین و ... خواهد شد. همچنین سماق باعث بهبود درد ماهیچهای در ورزشکاران میشود و آنتی اکسیدانهای خون را افزایش میدهد.
مصرف روزانه شربت سماق تازه همراه لیمو به مدت 4 هفته توصیه میشود؛ چرا که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
233233