آزادی زندانی درچهارمحال وبختیاری پس ازیازده سال با پیگیری میدانی رئیس قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه گفت در بازدیدی که از زندان شهرکرد داشتیم با فردی مواجه شدیم که یازده سال به سبب عجز درپرداخت بدهی خود در زندان می باشد من در همان محل زندان، با مدیرعامل بانک مذکور تماس گرفتم تا مشکل این فرد در چهارچوب موازین قانونی حل شود؛ اکنون از جانب مدیران بانک مذکور به من اطلاع دادند که مشکل این فردِ محکوم، از ناحیه بانک حل شده و نتیجتاً اگر ...

آزادی زندانی درچهارمحال وبختیاری پس ازیازده سال با پیگیری میدانی  رئیس قوه قضاییه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه شورای قضایی استان چهارمحال و بختیاری طی سخنانی خطاب به مقامات قضایی این استان تاکید کرد: نسبت به ساماندهی انبارهای اموال تملیکی و توقیفی، اهتمام ویژه‌ای داشته باشید و توجه کنید که چنانچه این اموال در فرآیند ضبط و نگهداری، متحمل خسارت شوند، برای ما مسئولیت دارد و ما ضامن محسوب می‌شویم و این موضوع از مصادیق حقوق عامه است.

رئیس دستگاه قضا همچنین در خصوص رفع سریع مسئله سه هزار و 500 یخچال و فریزر که بالغ بر هشت سال است در انبار اموال تملیکی استان چهارمحال و بختیاری باقی مانده‌اند، دستورات مؤکدی را صادر کرد.

رئیس عدلیه در ادامه، با اشاره به تعیین تکلیف 95 درصد از وسایل نقلیه مستقر در پارکینگ‌های استان چهارمحال و بختیاری، دستور داد مابقی وسایل نقلیه باقی‌مانده در پارکینگ‌های استان نیز هرچه سریع‌ترتعیین تکلیف شوند.

تخصیص 410میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز امان وحوزه قضایی استان

رئیس قوه قضاییه در ادامه، با اشاره به آمار ارائه‌شده از ناحیه معاون مالی دستگاه قضا، گفت: در مجموع 410 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز اماکن و حوزه‌های قضایی استان چهارمحال و بختیاری تخصیص داده شد.

در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دستوراتی را در خصوص پیشبرد رسیدگی به یک پرونده کثیرالشاکی استان صادر و تاکید کرد که از ارجاع این پرونده به مرجع قضایی دیگر، اجتناب شود چراکه مرجع قضایی فعلی نسبت به ابعاد مختلف این پرونده اشراف دارد و من نیز در این خصوص، ابلاغ ویژه را صادر می‌کنم.

رئیس عدلیه با اشاره به نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی گفت: زمانی که دارایی و اموال متهمان پرونده‌های کثیرالشاکی شناسایی می‌شوند مسئولان قضایی، رقم تعیین شده از ناحیه مرجع کارشناسی را به اطلاع صاحبان اموال و شکات برسانند تا بدین ترتیب از شبهات و اعتراضات بعدی جلوگیری به عمل آید.

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به گزارش رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک، از تاسیس واحد ثبتی شهرستان بِن و صدور 250 سند طی دو روز توسط این واحد ثبتی قدردانی به عمل آورد.

رئیس قوه قضاییه در پایان تاکید کرد: ما مسئولان و کارگزاران نظام، باید به قول‌ها و وعده‌هایی که می‌دهیم عمل کنیم و وعده غیر عملی به مردم ندهیم.
حضور رئیس قوه قضاییه در منزل شهیدان والامقام کریمی پیر بلوطی و دیدار با مادر مکرمه این سه شهید

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان چهارمحال و بختیاری، در منزل شهیدان والامقام کریمی پیر بلوطی، حاضر شد و با مادر بزرگوار این سه شهید به گفت‌وگو پرداخت و جویای احوال این مادر صبور و مقاوم و شهیدپرور شد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه ضمن ادای احترام به مقام شامخ این 3 برادر شهید، از خداوند متعال طلب توفیق کرد که کلیه مسئولان و کارگزاران نظام بتوانند در مسیر شهدا و اهداف و آرمان‌های بالای شهدا ثابت قدم باشند.

پیگیری میدانی رئیس قوه قضاییه در مورد یک زندانی او را در آستانه آزادی قرار داد؛ طعم شیرین آزادی پس از 11 سال

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی سخنانی در جلسه شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در جریان بازدید خود از زندان شهرکرد، با فردی مواجه شدم که یازده سال است به سبب عجز از پرداخت بدهی خود به یک بانک در زندان است؛ نامبرده در سال 1388 طی دو فقره، مجموعاً یک میلیارد تومان برای فعالیت تولیدی از بانک تسهیلات دریافت کرده بود، اما در بازپرداخت به مشکل خورده بود و با وجود آنکه مبلغ سه میلیارد را بازگردانده بود، اما هنوز در زندان بود چرا که بواسطه تأخیر تأدیه، بدهی او به 17 میلیارد رسیده و هر میزان که در زندان باشد، این بدهی افزون‌تر می‌شود؛ من در همان محل زندان، با مدیرعامل بانک مذکور تماس گرفتم تا مشکل این فرد در چهارچوب موازین قانونی حل شود؛ اکنون از جانب مدیران بانک مذکور به من اطلاع دادند که مشکل این فردِ محکوم، از ناحیه بانک حل شده و نتیجتاً اگر مانع قانونی دیگری وجود نداشته باشد، این فرد پس از یازده سال می‌تواند از زندان آزاد شود. هدف من از طرح این موضوع آن بود که ما مسئولان می‌توانیم بسیاری از مسائل و مشکلات مردم را با پیگیری‌های خود مرتفع کنیم.

رئیس دستگاه قضا در ادامه بر ضرورت احصاء ظرفیت‌ها و مشکلات و اولویت‌های استان چهارمحال و بختیاری توسط مسئولان استانی تاکید کرد و گفت: یکی از مسائلی که تقریباً در تمامی استان‌های ما وجود دارد، مسئله وقف است؛ برای نمونه زمین یا قریه‌ای حدود 100 الی 200 سال پیش وقف شده، اما حدود و ثغور آن مشخص نیست و همین مقوله مشکلاتی را برای مردم منطقه‌ای ایجاد کرده و صدور اسناد مربوطه را با مشکل مواجه کرده است؛ این مسئله‌ای است که ما کارگزاران حکومت باید درصدد رفع آن برآییم؛ من نیز در این زمینه پیشنهادی را ارائه کرده‌ام.

روایت رئیس قوه قضاییه از شرایط کشور پس از شهادت رئیس جمهور محبوب و همراهانش

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به برخی از مسائل روز کشور گفت: پس از حادثه تلخی که به شهادت رئیس‌جمهور محبوب و همراهانش انجامید، دشمنان ما سرمست شدند و درصدد برآمدند که توطئه‌های امنیتی و اجتماعی و اقتصادی خود را به پیش ببرند، اما هوشیاری مردم و مسئولان و نیروهای بخش‌های مختلف امنیتی و نظامی و انتظامی و قضایی و سیاسی و در مجموع همه ارکان نظام، اجازه هیچگونه عرض اندامی به دشمنان برای تهدید و تحدید امنیت مردم را نداد.

رئیس قوه قضاییه گفت: طی مدت اخیر سه انتخابات مهم در سراسر کشور ما برگزار شد و علی‌رغم توطئه‌های دشمنان برای اقدامات ایذایی، تقریباً هیچ مسئله امنیتی خاصی در کشور به وقوع نپیوست و هیچ کاری بر روی زمین نماند. البته در جریان انتخابات مجلس دوازدهم در اسفندماه گذشته، عده‌ای در داخل، از تحریم انتخابات سخن گفتند که آن‌ها امروز در پیشگاه ملت، نادم و پشیمان هستند.

رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: دشمنان و شیطان صفتان بدانند که در سیاست‌های اصولی نظام هیچ خللی ایجاد نشده است و همگان نیز مشاهده کردند که رئیس‌جمهور منتخب ما در حوزه سیاست خارجی در نخستین کنش خود با سران و رهبران محور مقاومت تماس برقرار کرد و در حوزه داخلی هم که وی خود را ولایتمدار و ملتزم به اجرای سیاست‌های کلی ابلاغی از جانب مقام معظم رهبری می‌داند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «حیدری» استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به حل بخش قابل توجهی از چالش‌های آبی این استان گفت: در نتیجه اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه‌های مختلف به‌ویژه اقدامات جهاد آبرسانی و قرارگاه امام حسن (ع)، بخش قابل توجهی از چالش‌های آبی استان چهارمحال و بختیاری حل شده و اقدامات موثری در این حوزه صورت گرفته است.  

وی افزود: حضور مسئولان و مدیران استان چهارمحال و بختیاری در بین مردم و پیگیری میدانی مسائل یکی از رویه‌های ثابت ماست.  

حیدری ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان را تکلیف خود می‌دانیم و برای این منظور نیز طی مدت اخیر برای استقرار و فعالیت 200 شرکت دانش بنیان در سطح استان چهارمحال و بختیاری مکان‌یابی انجام داده‌ایم.  

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین از صدور 80 مجوز گردشگری و بوم گردی در سطح این استان طی 3 سال گذشته خبر داد.

«منتظری» رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه گفت: امروز سند راهبردی تحول و پیشرفت استان چهارمحال و بختیاری تدوین شده و کلیه دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند که برنامه‌های خود را بر مبنای این سند اجرا کنند؛ همچنین توزیع اعتبارات را در سطح استان از روش سنتی به روش هوشمند تغییر داده‌ایم.  

«برزگر» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به رشد 80 درصدی خرید تضمینی گندم در استان چهارمحال و بختیاری طی سال 1402 نسبت به سال 1401 گفت: بیش از دو میلیون تن محصولات کشاورزی در سال 1402 در سطح استان چهارمحال و بختیاری تولید شد.  

وی همچنین با اشاره به تنوع گونه‌های گیاهی و دامپروری در استان چهارمحال و بختیاری، بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های ذی‌ربط برای رفع چالش‌های آبی این استان تاکید کرد.  

«رحمتی» مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه از تولید 50 محصول صنعتی استراتژیک در این استان خبر داد و گفت: 91 درصد از صادرات استان چهارمحال و بختیاری مربوط به حوزه صنعت، معدن و تجارت است و امروز شاهد فعالیت بیش از هزار و 130 واحد صنعتی در سطح استان هستیم.  

«زارع» رئیس اتاق بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به اهتمام دادگستری این استان در زمینه برپایی جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی، از تخصیص سه شعبه قضایی ویژه برای رسیدگی به مشکلات بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری قدردانی کرد.  

وی در همین زمینه تاکید کرد: تقویت بخش خصوصی از بسیاری از مسائلی که به جرم و جنایت ختم می‌شود پیشگیری می‌کند.  

«عزیزی» رئیس مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه به مشکلات مربوط به حوزه آب و جاده این استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه استان چهارمحال و بختیاری نسبت به جمعیت خود شاهد بیشترین میزان تصادفات است و دلیل اصلی این موضوع، کمبود جاده‌های مناسب در سطح استان است.  

وی همچنین با اشاره به موضوع سد غدیر باباحیدر و عدم آبگیری این سد، خواستار حل این مشکل از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط شد.  

سازش دو طایفه پس از سه سال با حضور رئیس عدلیه

 حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان چهارمحال و بختیاری، ضمن حضور در همایش ستاد صبر، طی سخنانی در جمع فعالان عرصه صلح و سازش با اشاره به آیات 133 و 134 سوره مبارکه آل‌عمران، که خداوند می‌فرماید «وَسَارِعُوا إِلَیٰ مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّکُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالْأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقِینَ الَّذِینَ یُنْفِقُونَ فِی السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ وَالْکَاظِمِینَ الْغَیْظَ وَالْعَافِینَ عَنِ النَّاسِ وَاللَّهُ یُحِبُّ الْمُحْسِنِینَ» اظهار کرد: کسانی که در همه حال حتی در حال تنگدستی، انفاق می‌کنند و خشم خود را کنترل می‌کنند در زمره محسنین هستند و محبوب خداوند می‌باشند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه بیان کرد: شما فعالان و تلاشگران عرصه صلح و سازش، علاوه بر زحماتی که متحمل می‌شوید و بعضاً برای به صلح و سازش کشاندن اختلافات و دعاوی، از آبرو و جسم‌تان نیز مایه می‌گذارید، شایسته است در عرصه فرهنگ‌سازی و نهادینه‌شدن صلح و سازش نیز کوشا باشید و نهضت صلح و سازش را تبلیغ کنید.

بازدید رئیس قوه قضاییه از زندان مرکزی شهرکرد؛ تاکید قاضی‌القضات بر بهره‌مندی زندانیان واجد شرایط از ارفاقات قانونی/ سازش دو طایفه پس از سه سال با حضور رئیس عدلیه

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: بعضاً لازم است کسانی‌که در جریان دعاوی و اختلافات، از حق خود می‌گذرند و می‌بخشند را برای بازدید به زندان‌ها برد تا آن‌ها از نزدیک مشاهده کنند که چه کار بزرگی را با بخشش خود انجام دادند و بعضاً از زایل شدن زندگی یک جوان و خانواده‌اش جلوگیری به عمل آوردند.

رئیس عدلیه با اشاره به بازدید امروز خود از زندان مرکزی شهرکرد گفت: در جریان بازدید از زندان مرکزی شهرکرد، در بند جوانان این زندان حضور یافتم؛ محکومانی که آنجا بودند فرزندان ما هستند و جایشان زندان نیست؛ درست است که برخی از آن‌ها مرتکب جرایمی شده‌اند و اقدامات ناپسندی را انجام داده‌اند، اما به هر ترتیب، همه ما باید کمک کنیم تا آن‌ها نجات پیدا کنند و آینده‌شان تضمین شود؛ در این زمینه شما فعالان عرصه صلح و سازش نیز می‌توانید منشأ اثر باشید.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ما در قوه قضاییه اهتمام داریم که مقدمات و تمهیدات مشارکت فعالان عرصه صلح و سازش را بیش از پیش در جریان حل اختلافات و دعاوی، فراهم آوریم؛ در همین راستا برای کمک و مساعدت شما خیرین و فعالان عرصه صلح به زندانیان و مددجویان، زمینه‌ها را فراهم آورده‌ایم.

رئیس قوه قضاییه:کاری که اولیای دم در صرف نظر کردن از قصاص می‌کنند بسیار ارزشمند است

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با تشریح مزایا و مواهب صلح و سازش در دعاوی و اختلافات گفت: در بسیاری از اختلافات و دعاوی، گاهی وساطت و پادرمیانی یک فرد ریش‌سفید و معتمد، بسیار راهگشاتر از طی فرآیند رسیدگی به پرونده در دادگاه و محکمه است؛ حل و فصل دعاوی و اختلافات به این صورت و ترتیبات، برای طرفین شیرین‌تر و پرحلاوت‌تر از رفع مخاصمات در دادگاه است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به تصویب قانون شوراهای حل اختلاف گفت: اهتمام ما در قوه قضاییه آن است که بسیاری از مفاد این قانون را پیش از موعد عملیاتی سازیم تا فرایند به صلح و سازش کشاندن پرونده‌ها هرچه بیشتر تقویت و تسهیل شود و مسائل مرتبط با کارکنان شوراهای حل اختلاف نیز هرچه زودتر و بهتر، سامان یابد.

گفتنی است در این همایش، با حضور رئیس قوه قضاییه «آیین خون‌بس» برگزار شد و طی آن دو طایفه که به مدت سه سال به دلیل وقوع یک قتل دچار اختلاف شده بودند، با یکدیگر سازش کردند؛ در جریان این آیین، اعضای خانواده مقتول اعلام کردند که به عشق امام حسین علیه‌السلام بخشیدند و بدون دریافت یک ریال دیه، از حق خود گذشتند.

نقش مهم صلح‌یاران در خاتمه دادن به پرونده‌های قضایی پر دردسر

حجت‌الاسلام والمسلمین «صادقی» رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه نیز در این مراسم با اشاره به وجود هزار و 400 صلح‌یار، 358 هیئت صلح، 34 طلایه‌دار صلح و 9 سفیر صلح در استان چهارمحال و بختیاری، گفت: سال گذشته به همت این صلح‌یاران، 193 زندانی آزاد شدند و 27 نزاع دسته جمعی نیز به مصالحه ختم شد.
 

وی افزود: در نتیجه تلاش و همراهی صلح‌یاران و شورای حل اختلاف طی سال 1402، از 12 پرونده آماده اجرای حکم قصاص در 10 پرونده رضایت اخذ شد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه گفت: امروز 18 داور و 22 میانجیگر استان چهارمحال و بختیاری پروانه فعالیت خود را دریافت می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی گفت: همه باید با هم تلاش کنیم تا فرهنگ مراجعه مردم به نهادهای غیرقضایی از جمله داوری، میانجی‌گری و شورای حل اختلاف را گسترش دهیم.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه همچنین با اشاره به در جریان بودن پویش «به عشق امام حسین علیه‌السلام می‌بخشم» از محرم تا اربعین سال جاری، گفت: خطه چهارمحال و بختیاری، خطه عاشقان و محبان اهل بیت (ع) است و در این دیار هرگاه نام معصومین علیهم‌السلام برده می‌شود، همه برای ایثار و از خود گذشتگی آماده هستند.

32 درصد از پرونده‌های قابل سازش در استان چهارمحال و بختیاری، به صلح و سازش ختم شد

«شیخ‌پور» رئیس مرکز شورای حل اختلاف استان چهارمحال و بختیاری نیز طی سخنانی گفت: طی سال گذشته در نتیجه تلاش‌ها و اقدامات گسترده‌ای که صورت گرفت، 32 درصد از پرونده‌های قابل سازش در استان چهارمحال و بختیاری، به صلح و سازش ختم شد.

«بلالی» نماینده سفیران صلح استان چهارمحال و بختیاری نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: ما کار صلح و سازش را برای رضای خداوند متعال انجام می‌دهیم و در این مسیر هرگونه ناملایمتی را نیز تحمل می‌کنیم.

گفتنی است در بخش دیگری از این مراسم، آیین ادای سوگند داوران و میانجی‌گران استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد و از تعدادی از صلح‌یاران و فعالان عرصه صلح و سازش این استان تقدیر به عمل آمد

46

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر