طرز تهیه میگو کنجدی با دو دستور مختلف

شما علاقه مندان به آشپزی و غذاهای دریایی می توانید در این بخش با طرز تهیه میگو کنجدی ویژه آشنا شوید. این میگو با یک سس سویا و کنجد مزه دار می شود.

طرز تهیه میگو کنجدی با دو دستور مختلف

میگو یک غذای مقوی و فوق العاده بوده که شما می‌ توانید با دستورهای مختلف آن را مزه‌ دار کنید. در این بخش نیز می‌ توانید با طرز تهیه میگو کنجدی ویژه با یک رسپی ساده فوق العاده آشنا شوید.

شما علاقه مندان آشپزی خانگی می‌ توانید طرز تهیه میگو عسلی و میگو ترش  با رسپی‌ های متنوع را مطالعه کنید. این نوع میگوها طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه میگو کنجدی

مواد اولیه:

  • میگو پاک شده: 550 گرم
  • سرکه انگور: 4 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • کنجد: 1 چهارم پیمانه
  • فلفل، نمک و ادویه مخصوص میگو: به میزان لازم

طرز تهیه میگو کنجدی:

برای آماده کردن این میگو کنجدی ویژه می‌ توانید از سبزیجات مختلفی برای مزه‌ دار کردن استفاده کنید. ابتدا باید میگوها را پاک کرده بشوریم و بعد از اینکه آب آن کشیده شد به سیخ بکشید. در ادامه تابه روی حرارت گذاشته موقع روغن درون آن بریزید و میگوها را درون تابه سرخ کنید.

شما می‌ توانید از سیخ چوبی برای به سیخ کشیدن میوه‌ها نیز استفاده کنید. ابتدا سیخ‌ های چوبی را درون آب گذاشته تا کمی بعد می‌ توانیم میگوها را به سیخ بکشید. این کار موجب شده تا در زمان جدا کردن میگوها به سیخ نچسبد و به راحتی جدا شود.

مراحل تهیه میگو کنجدی

در این مرحله از طرز تهیه میگو کنجدی درون ظرف دیگر سرکه و سس سویا را با یکدیگر ترکیب کرده و مقداری از ادویه‌ های مخصوص میگو به آن اضافه کنید. می‌ توانید میگوها را بعد از سرخ شدن درون سس قرار دهید. همچنین این امکان وجود دارد که قبل از سرخ کردن میگوها را مزه دار کنید.

میگوها را درون سس سویا و سرکه ریخته به آن مقداری ادویه بزنید. کمی زمان داده و بعد از اینکه مزه‌ دار شد، به سیخ بکشید درون تا به مقداری روغن ریخته و میگوهای سیخ شده را درون تابه قرار داد و مقداری روغن کنجد روی آن بریزید.

این میگوی مزه‌ دار شده را می‌ توانید در کنار پاستا نیز سرو کنید. طعم این میگو عالی بوده و بدون بو است. این نوع میگو برای کودکان نیز بسیار عالی بوده و دوست دارند. استفاده از کنجد درون میگو موجب شده تا خاصیت آن بیشتر شود.

روش پخت میگو کنجدی

مدت زمان آماده سازی این میگو 15 دقیقه بوده و 30 دقیقه نیز زمان پخت آن هست. حتماً باید میگو روی حرارت ملایم پخته شود تا سفت نشود. این وعده را می‌ توانید برای ناهار یا شام تهیه کرده و نوش جان کنید.

روش دوم:

  • پیازچه: 1 عدد
  • میگو: 550 گرم
  • آب لیمو تازه: به میزان لازم
  • کنجد: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: 1 حبه
  • سس سویا: 4 قاشق غذاخوری

در روش دوم برای آماده کردن این میگو می‌ توانید از مقدار آب لیمو و سیر نیز برای مزه‌ دار شدن استفاده کنید. همچنین می‌ توانیم پیازچه خرد شده به مواد اضافه کرده که موجب مرینیت شدن میگو می‌ شود. بهتر است نمک را در مرحله آخر به مواد اضافه کرده تا میگوها پخت نرم و بهتری داشته باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر