ببینید ؛ خواص پوست هندوانه که از آن بی‌خبر هستید!

کارشناس صداوسیما درباره خواص پوست هندوانه گفت: اصل خواص و خاصیت هندوانه در پوستش قرار دارد. به ازای هر یک لیوان دور ریز هندوانه، سه لیوان آب بریزید و به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بجوشانید. سپس جوشانده را صاف کنید. روزی دو الی سه لیوان از دورریز اسرافی مصرف کنید. سلول های بدن را پر آب میکند./باشگاه خبرنگاران جوان

261 33

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان