بازرسی و ارزیابی نانوایی های مازندران در راستای تقویت کیفیت نان انجام شود

استاندار مازندران با تاکید بر نظارت بیشتر بر تقویت کیفیت نان و ارزیابی های مستمر از نانوایی ها، گفت: بازرسی و ارزیابی نانوایی ها در راستای تقویت کیفیت نان باجدیت انجام شود.

بازرسی و ارزیابی نانوایی های مازندران در راستای تقویت کیفیت نان انجام شود

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان به ریاست یوسف نوری، استاندار مازندران و با حضور مدیران دستگاه های ذیربط در سالن جلسات استانداری برگزار شد. استاندار مازندران در این نشست با تاکید بر نظارت بیشتر بر تقویت کیفیت نان، اظهار داشت: فرمانداران هر شهرستان بر اساس قوانین، نظارت بیشتری بر نانوایی ها داشته باشند تا جلوی هرگونه سوء استفاده و جابجایی آرد یارانه ای گرفته شود.

وی همچنین دستگاه های نظارتی استان را مکلف به نظارت بیشتر بر ساعت کار نانوایی ها دانست و بیان کرد: فرمانداران ، صمت، جهاد کشاورزی ، تعزیرات ، دانشگاه علوم پزشکی ، اتحادیه ها و غله نظارت بر نانوایی ها را جدی بگیرند و با نانوایی ها که تعطیلی خودسرانه و کاهش ساعت کار دارند برخورد قاطع و جدی صورت گیرد.

نوری با بیان اینکه ارزیاب باید مانند یک پزشک جراح در حوزه کاری ایفای نقش و ارزیابی کند، گفت: ارزیابان و بازرسان باید از حق مردم صیانت کنند.

استاندار مازندران از دانشگاه علوم پزشکی و فنی حرفه ای خواست آموزش صحیح مهارت های پخت نان را در اختیار نانوایان قرار دهند تا آن ها با استفاده از تکنیک های لازم پخت بهتری داشته باشند. نانوایی که نان خوب به مردم می دهد نیز باید در ارزیابی ها دیده شود و مورد تقدیر قرار گیرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر