روش مرینیت کردن گوشت به صورت حرفه ای در خانه

یکی از بهترین روش های رستورانی برای تهیه گوشتی با طعمی لذیذ مرینیت کردن گوشت می باشد. ما روشی ساده برای داشتن گوشتی لذیذ را در این مطلب قرار داده ایم

روش مرینیت کردن گوشت به صورت حرفه ای در خانه

مرینیت کردن گوشت یکی از محبوب ترین روش ها برای طعم دار کردن انواع گوشت از قدیم تا حال بوده که با این روش می توانید گوشتی لذیذ را با روشی رستورانی به راحتی در منزل تهیه نمایید. با استفاده از ماست و ترکیب چند مواد اولیه دیگر می توانید شاهد چشیدن طعمی بی نظیر گوشت باشید. روش مرینیت کردن گوشت را در ادامه مطلب مشاهده کنید.

 نحوه مزه دار کردن انواع ماهی و مرغ زعفرانی را هم با روشی ساده با کلیک بر روی لینک ها یاد خواهید گرفت. طعم دار کردن یکی از مهم ترین عوامل خوش طعم بودن مرغ، ماهی و گوشت می باشد. از این روش رستورانی برای انواع استیک های گوشت هم استفاده می گردد که شما در ادامه روشی ساده و عالی ای برای تهیه مشاهده می کنید.

مرینیت کردن گوشت با طعمی لذیذ

مواد لازم

  • گوشت کبابی 500 گرم
  • روغن زیتون 1/4 لیوان فرانسوی
  • ماست مو سیر 1 لیوان فرانسوی
  • سس کچاپ 1/3 لیوان فرانسوی
  • پیاز 1 لیوان فرانسوی
  • آبلیمو 3 قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری
  • پودر موسیر 1 قاشق مربا خوری
  • پودر سیر 1 قاشق غذا خوری
  • زعفران به مقدار لازم

مرینیت کردن گوشت با روشی ساده

روش مرینیت کردن گوشت با ماست

ابتدا برای تهیه گوشت به این روش باید گوشت را به صورت استیک و یا باریک برش دهید. حالا با استفاده از یک سوزن و یا یک خلال دندان بر روی گوشت نقاطی ایجاد کنید تا مواد بهتر به خرد گوشت بروند. کاسه ای مناسب برای تهیه بر روی سطح کار قرار دهید.

حالا پیاز را پوست کنید و با رنده ای مناسب رنده نمایید. حالا باید یاز را با دست فشار دهید و آب پیاز را به کاسه اضافه کنید. سپس زعفران را به همراه روغن زیتون، پودر سیر، پودر موسیر، سس کچاپ، فلفل قرمز و آبلیمو را به کاسه اضافه نمایید.

مواد درون کاسه را با قاشق در حد مخلوط شدن هم بزنید و سپس گوشت های برش خورده را در مواد بریزید و با دست هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا باید تمامی مواد را در پلاستیکی زیپ دار بریزید و با گوشت کوب مقداری له نمایید.

روشی لذیذ برای مرینیت کردن گوشت

له کردن با گوشت کوب برای بهتر بهن خرد رفتن مواد به گوشت و در نتیجه خوش طعم تر شدن گوشت می باشد. حالا باید پلاستیک زیپ دار را به مدت 1 شبانه روز و یا حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس می توان این گوشت را به همراه پلو سه رنگ سرو کرد. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان