عکس ؛ طلوع ماه آبی در نجف اشرف

ابر ماه آبی دیشب آسمان را روشن کرد و مردم از سراسر جهان به تماشای این رویداد رخشان نشستند و عکاسان نیز با دوربین‌های خود تصاویر قابل توجهی از این پدیده ثبت کردند.

عکس ؛ طلوع ماه آبی در نجف اشرف

به گزارش خبرآنلاین، اصطلاح «ابَر ماه» برای اولین بار توسط ستاره‌شناس ریچارد نول(Richard Nolle) در سال 1979 ابداع شد که به ماه جدید یا ماه کامل که زمانی رخ می‌دهد که ماه در 90 درصدی نزدیک‌ترین فاصله خود به زمین قرار دارد، گفته می‌شود. ابرماه‌های کامل بزرگ‌ترین و درخشان‌ترین ماه‌های کامل سال هستند که تقریبا 30 درصد درخشان‌تر و 14 درصد بزرگ‌تر از حد معمول به نظر می‌رسند. اگرچه ممکن است این میزان قابل توجهی به نظر برسد، اما تشخیص تفاوت آن با ماه معمولی با چشم غیرمسلح بسیار دشوار است.

بر اساس گزارش ایسنا، دو نوع «ماه آبی» وجود دارد، اما هیچ کدام ربطی به رنگ ماه ندارند. ماه آبی فصلی به سومین ماه کامل در فصلی اطلاق می‌شود که دارای چهار ماه کامل است. این تعریف سنتی ماه آبی و نوعی است که در روز 19 اوت شاهد طلوع آن خواهیم بود.

نوع دوم ماه آبی که از درک نادرست تعریف اصلی ناشی می‌شود به دومین ماه کامل در یک ماه تقویمی اشاره دارد. امروزه، این مفهوم به عنوان یک تعریف جایگزین پذیرفته شده است اما با توجه به زمان و تاریخ می‌تواند نادرست باشد.

عکس ؛ طلوع ماه آبی در نجف اشرف
طلوع ماه در نجف عراق. در نزدیک‌ترین نقطه، ماه کامل می‌تواند تا 14 درصد بزرگ‌تر و 30 درصد درخشان‌تر از کم‌نورترین ماه سال به نظر برسد

5858

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان