سردار جلالی: حوزه‌های علمیه باید بیش از گذشته در هدایت جامعه ایفای نقش کنند/ دوران کرونا ظرفیت روحانیت و حوزه‌های علمیه را در شرایط بحرانی نشان داد

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به بیان اهمیت هم‌افزایی و همکاری میان نهادهای مختلف برای تقویت پدافند غیرعامل و ایجاد یک شبکه منسجم اشاره کرد و گفت: معضل کاهش جمعیت جوان و پیر شدن جمعیت که تضعیف منابع انسانی کشور را به دنبال دارد.

سردار جلالی: حوزه‌های علمیه باید بیش از گذشته در هدایت جامعه ایفای نقش کنند/ دوران کرونا ظرفیت روحانیت و حوزه‌های علمیه را در شرایط بحرانی نشان داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلسه شورای عالی حوزه‌های علمیه با حضور سردار «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، «محمدحسین اسماعیلی» رئیس ستاد همکاری مشترک حوزه و پدافند غیرعامل و مسئول دفتر پدافند غیرعامل حوزه‌های علمیه، معاون تبلیغ و فرهنگی حوزه و مدیران و نمایندگان مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، جامعه الزهرا، جامعه المصطفی العالمیه، معاونت صیانت حوزه‌های علمیه، مرکز فناوری اطلاعات، مرکز آموزش‌های کاربردی حوزه، معاونت ارتباطات و امور بین‌الملل و دفتر برنامه‌ریزی و نظارت، برگزار شد.

بنابر روایت مهر، سردار جلالی در این مراسم، به تاریخچه شکل‌گیری سازمان پدافند غیرعامل و تغییرات آن در طول زمان پرداخت و ضرورت ایجاد ساختارهای جدید برای مقابله با تهدیدات نوین را مورد تاکید قرار داد.

وی به تأثیر فناوری و رسانه‌ها در جنگ‌های مدرن و ضرورت توجه به این مقوله‌ها در استراتژی‌های پدافند غیرعامل تأکید کرد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به بیان اهمیت هم‌افزایی و همکاری میان نهادهای مختلف برای تقویت پدافند غیرعامل و ایجاد یک شبکه منسجم اشاره کرد و افزود: معضل کاهش جمعیت جوان و پیر شدن جمعیت که تضعیف منابع انسانی کشور را به دنبال دارد و همچنین شناخت تهدیدات و تغییرات در حوزه علم و فناوری و تهدیدات بیولوژیکی و زیستی ناشی از آن مسائل مهمی است که می‌توان از ظرفیت روحانیان برای آشنایی و آگاهی سازی جامعه استفاده کرد.

سردار جلالی با تاکید بر لزوم همکاری بین حوزه‌های علمیه و نهادهای دولتی برای شناسایی و مقابله با تهدیدات افزود: باید برنامه‌ریزی دقیقی برای آینده انجام شود تا حوزه‌های علمیه بتوانند بیش از گذشته در هدایت جامعه نقش ایفا کنند.

به گفته سردار جلالی تجارب گذشته، به ویژه در مواجهه با بحران‌هایی مانند کرونا، اهمیت توجه به نقش و ظرفیت روحانیت و حوزه‌های علمیه را در شرایط بحرانی نشان داد.

در ادامه، اسماعیلی مسئول ستاد مشترک حوزه‌های علمیه به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده از جمله ساختار تشکیلاتی پدافند غیرعامل حوزه‌های علمیه، برنامه پنج ساله پدافند غیرعامل با محوریت آموزش، پژوهش و شناسایی تهدیدات موجود و ظرفیت‌های موجود در سازمان پدافند غیرعامل و حوزه‌های علمیه و طرح تشکیل قرارگاه دفاع فرهنگی با محوریت پدافند غیرعامل حوزه‌های علمیه پرداخت.

اهمیت توجه به مفهوم پدافند غیرعامل در مواجهه با بحران‌ها و حوادث اجتماعی و فرهنگی، همکاری بین نهادها و نیاز به ایجاد تفاهم‌نامه‌های تخصصی و کمیته‌های مشترک برای بررسی و تحلیل مسائل، تحلیل تهدیدات و برآورد سالانه تهدیدات و نیاز به جمع‌آوری اطلاعات از دستگاه‌های مختلف، آینده‌پژوهی و بررسی روندها و پیش‌بینی مشکلات آینده به منظور آمادگی بهتر از جمله مسائل موردتأکید در این نشست بود.

تنظیم و به روزرسانی قوانین و مقررات به‌منظور پاسخگویی به نیازهای جدید و حفاظت از زائران با تأکید بر مسئولیت‌های تأمین امنیت در آستان‌های مقدس و نیاز به برنامه‌ریزی برای جمعیت‌های انبوه از جمله دیگر مواردی بود که حاضران در جلسه درباره آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین در این جلسه برگزاری نشست‌های تخصصی مشترک برای بحث و تبادل نظر در موضوعات مختلف فرهنگی و استفاده از ظرفیت نخبگان حوزه برای آینده پژوهی و تحلیل و بررسی مسائل فرهنگی مورد توافق دو طرف قرار گرفت.

27218

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان